11.1.07

ΜΙΚΡΟΝΥΧΤΟΓΡΑΦΙΑ 4

άκουσον


γιώργος χατζημιχελάκης
Η ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ

computer music (2003)

περιμένω και άλλον τίτλο από τον "..."

άκουσον και κρατημοκατάβασον

192Kbps, 1,3 Mb, διάρκεια μόλις 1'.00"

2 comments:

Anonymous said...

...καλημέρα...(θέλει κάποια ρύθμιση το ρολόι ή όχι...δεν είναι τίτλος:), στην ώρα ανακοίνωσης των σχολίων αναφέρομαι...σχολαστική λεπτομέρια θα μου πείτε...οκ...)
λοιπόν, μου ήρεσε...προφανώς η διαμρτυρία αν και ξεκίνησε ατάκτως...έγινε τελικά με κάποια τάξη, εν ρυθμώ χορευτικώ...και ξεθύμανε...(θα ΄χε ενδιαφέρον να ακούσει κανείς μετά και το γλέντι, πάρτυ ή πανηγύράκι τους έστω, πώς να ΄ναι άραγες μες τη μακαριότητα του παραδείσου να το ρίχνεις λίγο έξω?!) υποψιάζομαι βέβαια ότι η διαμαρτυρία δεν έχει να κάνει με τα τεκτενόμενα εντός του παραδείσου...μήπως δυσανασχετούν με την μακάρια αντιμετώπιση των εκτός παραδείσου ζητημάτων?! (και το κρουστό? αα! νομίζω τελικά πως είμαι στο (μεσ)ανατολικό τμήμα του...(αστειεύομαι βεβαίως βεβαίως)...εν πάσει περιπτώσει έχει ενδιαφέρον...(να ξανααστειευτώ? "τέλος αναποφασιστικότητας" (...λέμε τώρα...).
Βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα σχετικά με τον Δραγατάκη...το 8ο μέρος ιδίως...θα ακούσω και τα υπόλοιπα που έχετε...πλάκα έχει (το τελευταίο ήταν εις εαυτόν...)

ευχαριστώ
ο ...

υγ βοήθησαν οι τεχνικές διευκρινήσεις:)

γεράσιμος μπερεκέτης said...

Καλημέρα "...",
με την ώρα ανακοίνωσης των σχολίων, αλλά και με την ώρα των δημοσιεύσεων μου έχω παραδοθεί..... στις επιλογές του blogger. Σίγουρα θα υπάρχει τρόπος ρύθμισης, αλλά δεν ξέρω ποιός.
Η διαμαρτυρίες των κατοίκων του παραδείσου έχουν να κάνουν με το ότι τελικά ουδείς μπορεί να αντέξει την μακαριότητα. To "τέλος αναποφασιστικότητας" είναι επίσης ένας ωραίος τίτλος. Χαίρομαι που βρήκατε ενδιαφέρον το έργο, αναμένω τα σχόλιά σας και για τα άλλα. Ευχαριστώ πολύ.